Ändrade planer

Efter mycket funderande fram och tillbaka har jag nog tillslut beslutat mig för att jag ska sälja Prima. Vi har kommit långt ihop och lärt varandra massor men jag saknar det där med att ha en liten vinglig unghäst att utveckla. Winstone har ju blivit så vuxen nu och det har varit så himla kul att få forma honom helt från grunden och jag skulle så gärna vilja göra det igen!

Dessutom har jag sedan jag var liten drömt om att äga en ståtlig frieser. Därför är nu min tanke att jag ska sälja Prima och köpa en ettårig frieser som jag ska kunna forma på samma sätt som Winstone! Jag tror att det kommer bli jättebra!! 😊

Anonym
2017-04-01 @ 17:01:38

Som om det skulle hända.... även jag vet att det är första april idag😊 Hälsning från näs

Wretmansfoto.blogg.se
2017-04-01 @ 17:46:01

Haha, april, april 😂

Wretmansfoto.blogg.se
2017-04-01 @ 17:46:17

Haha, april, april 😂

Nizze
2017-04-02 @ 10:17:01

Jag gick på det. Du har ju lite tokiga idéer ibland. Men du är fantastisk. 💙

Svar: Du är allt lättlurad du. Jag trodde du visste att jag inte har tänkt sälja Prima 😜
jennkas.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0