Nog med otur!!

Otur två dagar i rad?!? Nä nu får det faktiskt räcka! Igår dog bilen på E4an på väg till besiktningen fick åka bärgningsbil. Var väldigt nära på att skrota den men det visade sig att det bara var bränsleslangen till motorn som lossnat så den får leva lite till. 

Idag var Macha lite väl närgången på elstaketet i hagen så nu står hon med skadat bakben och jag hoppas bara att det läker utan komplikationer. Det var ju lägligt att hon skadade sig precis innan jag ska iväg, så att jag måste be andra fixa med hennes sår och hålla koll på henne. 
Livet med hästar är inte alltid kul... 😥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0