Jobbveckan

Ja, vi har det ganska lugnt i stallet just nu. Stallet är klart och hästarna jobbade under förmiddagen, så eftermiddagarna har kunnat ägnas åt städning och julpyntning. 

Imorgon åker Råttan och Gandis till sitt nya hem och vi kommer få en ny liten fjord/shettis-korsning till stallet. Vi väntar även på att några nya hästar från Lettland ska anlända. 
Det har faktiskt varit ganska skönt att vi har kunnat ta det lugnt ett tag nu eftersom hela hösten har varit ganska hektisk. Nu laddar vi upp batterierna så att vi kan köra igång med nya tag i början av nästa år! 💪
Gandis, Storm med ny frisyr & julbelysning i ridhuset.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0