Fantastiska unghäst!!

Macha är helt otrolig! Så himla lättlärd och duktig! 

Idag satt jag på hennes rygg för fjärde gången och vi tog första galoppen utan minsta problem och dessutom travade vi över bommar. Hon är så otroligt okomplicerad, men man märker ju hur mycket det gör att lägga ett bra grundjobb från marken innan man börjar rida. Då behöver inte inridning bli mycket mer komplicerad än såhär. 
Dock hör det inte till vanligheten att jag går såhär fort framåt när jag väl sitter upp.  Man får ju anpassa sig till individen och vissa hästar behöver betydligt längre tid på sig med små steg framåt, medans andra är väldigt öppna och trygga. Hade alla hästar varit lika smidiga som Macha så hade jag ju inte haft något jobb! 😂
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0