Minisemester dag 3

Idag var sista dagen på vår härliga minisemester! Nu drar högsäsongen igång hemma så det lär bli mycket jobb framöver. Vi hoppas på bra väder så vi kan tjäna mycket pengar! 

 
Idag tog vi sovmorgon och hade det sedan lugnt och skönt fram till att vi åkte vid 2-tiden. Vi stannade i Örebro på vägen hem för att gå på utställningen om Titanic. 
Det var väldigt intressant men otäckt och man blev verkligen tagen och berörd. Man fick se bilder från bygget, sjösättningen och när hon gick iväg på sin jungfrufärd. Där fanns bilder på besättningen och på flera resenärer. De visade upp personliga tillbehör som hittats på liken de plockade upp ur vattnet. Där fanns saker och inredning från Titanic och från hennes systerfartyg Olympic. De hade byggt upp korridorer och rum som de såg ut så att man fick en uppfattning om hur det var att resa med Titanic. 
Hela utställningen avslutades med ett rum fyllt med namnen på alla som dog i tragedin. Den längsta listan var faktiskt över de som hade jobbat ombord på Titanic. Den yngsta var 15 år. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0