Härliga veckor!

Nu är det sommar och det har varit lite lugnt på jobbfronten ett tag så jag har hunnit med lite annat. 

Åkte ner en helg till mamma i Skåneland och hade härliga soliga dagar med dop, grillning och trevliga kvällar. En liten mini-semester för att vila upp mig innan turistsäsongen drar igång på allvar här nu i juli. 

Väl hemma igen fick jag efterlängtat besök från Stockholm i några dagar med minigolf, ridtur i skogen, film i soffan och en mysig kväll på stranden i solnedgången. Hoppas det blir fler gånger! 

Över midsommarhelgen var min bästa kompis Linda här på besök men först på förmiddagen på midsommarafton jobbade jag och bland annat red fjording tillsammans med chefens dotter Bella. Jag och Linda var sedan på midsommarlunch, fest och grillning hos Therese, Jonathan och Louise som hade satt upp ett partytält vid vattnet. En härlig kväll som bjöd på skratt, dans, sång och mycket annat! 


På kvällen på midsommardagen var det fest i parken och då kom även Mikaela och Hanna hit för att festa med oss och det blev en rolig fest även i år som avslutades med lugn efterfest hemma hos mig. 
Söndagen blev en riktigt slapp dag inomhus med film, pizza och chips. Välbehövligt om man säger så. 😉

Sådär, nu har ni fått lite uppdatering om vad som har hänt den senaste tiden. 😉

Linda Ohlsson
2017-07-09 @ 14:26:44
URL: http://lojumping.blogg.se/

Bästa helgen på länge ❤

Svar: Jaa 💕
jennkas.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0