Halloween

Jag älskar Halloween. Jag älskar maskerader. Det är så himla kul att klä ut sig! 

Igår tog jag tåget upp till min bästa vän Linda. Det är tre år sedan vi firade halloween ihop senast så det var ju på tiden att jag kom iväg upp till henne! 

Jag klädde ut mig till pirat, något jag sett fram emot länge och jag blev riktigt nöjd med resultatet! Linda blev en vacker och otäck demon och Ida var en död nunna. 
Vi gick ut på ett ställe i Karlskoga där verkligen ALLA var utklädda! Det är riktigt roligt när alla går in för halloween och klär ut sig och det är kul att se alla olika utklädnader! 
Vi är redan taggade inför nästa år! ❤

Linda Ohlsson
2017-10-30 @ 10:03:50
URL: http://lojumping.blogg.se/

Det va så roligt att ha dig här och jag längtar tills vi ses igen 😍❤

Svar: Jag med!!❤
jennkas.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0