Helgen för mina hästar

Igår kväll fick jag sällskap av Molly på en härlig uteritt med Prima och Winstone medans det mörkade ute. Mys, galopp och massa prat. ❤


Idag fick jag ridhjälp av Lejon som red Winstone samtidigt som jag red Prima ett pass i ridhuset. Lejon börjar hitta fler knappar på Winstone och mer styrka och kontroll i sig själv så det går bättre och bättre! Prima var riktigt mjuk och fin att rida och riktigt positiv och härlig! Imorgon ska Therese rida Prima samtidigt som jag rider Winstone. Skönt med lite ridhjälp ibland när man har tre hästar att hålla igång efter jobbet. Det tar ju några timmar varje dag.

Macha fick ett ganska ordentligt pass i töm ikväll och hon var riktigt, riktigt fin och energisk! Hon har utvecklat sin galopp helt otroligt mycket! Förut blev hon väldigt lång och framtung i galoppen, men nu bär hon sig fint och balanserat i uppförsbacke! Det är så himla kul att följa unghästarnas utveckling! Det händer så mycket hela tiden!
Imorgon är planen att jag ska ta mig upp på ryggen på henne igen en stund. Såren är inte helt läkta ännu, men hon är pigg och fräsch och störs inte av dem. Dessutom tycker hon att det är så himla roligt att jobba så det är lika bra att köra igång med ridningen igen. Hon är så nöjd när hon har fått arbeta en stund. Härlig häst det där! 😍
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0