På gång igen

Vad har hänt sedan mitt senaste blogginlägg då? Min bil gick ju sönder men "Lejon" var snäll och lånade ut sin bil så att jag kunde åka upp till Stockholm och fick en härlig och lugn långhelg där. Det var precis vad jag behövde! Therese och Louise hade ju hand om mina hästar medan jag var iväg och det hade gått bra. Hästarna hade skött sig fint. 

Macha skadade ju sig i benet innan jag åkte men det läker fint och nu har hon fått börja jogga igång lite i lina och töm. Hon är väldigt nöjd över att få jobba igen!
 
Förra onsdagen gick jag omkull med en unghäst som snubblade när vi red. Jag fick en ordentlig smäll i magen med smärta som höll i sig. Jag som helst undviker sjukhus övervägde starkt att åka in, men avvaktade en dag till och då hade den värsta smärtan släppt. Jag fick ändå ta det väldigt lugnt i några dagar och ägnade dagarna åt att måla om stallet. Från svart till grått. Det blev väldig ljust och fräscht!
 
Nu är jag okej igen och är igång både med jobbet och mina egna hästar. Stallet är nästan klart och vi har börjat flytta tillbaka alla grejer så att det blir ordning och reda igen. Vi har bara sex saluhästar i stallet just nu och har därför tid för att städa, putsa och fixa med annat som ska göras och dessutom motionerar vi remmalagshästar nu när det inte är så mycket körningar. Härligt att komma ut på lite skogsturer!
 
Stallet
 

I tisdags kom Louise upp och hoppade Prima samtidigt som jag hoppade Winstone. Glada och duktiga hästar och både Louise och jag tyckte det var jätteroligt att hoppa lite.

 

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0