De Macha E!

Tanken med Macha har hela tiden varit att hon ska säljas och nu börjar det bli dags! Hanna tog fina uppställningsbilder på henne igår och filmade lite när jag red. På onsdag är det sista dressyrträningen för året och hon känns redo för att kunna visa upp sig för potentiella köpare.

 
Om någon letar efter en trevlig unghäst med toppstam och stor potential så finns hon här! Hon är ett 3,5 årigt danskt varmblod på ca 168 cm e. Blue Hors Hotline - Hofrat - Gribaldi ue. De Noir - De Niro - Donnerhall. Hon importerades i maj i år och jag red in henne under sensommaren. Hon är grundriden och har tränat för tränare kontinuerligt under hösten med goda lovord. Nu ska jag dessutom börja hoppa in henne. Hon älskar att hoppa och hoppar med bra teknik. Löshoppad upp till 140cm. En cool och trevlig unghäst med tre bra gångarter och härlig ridkänsla. Kräver en mjuk och stilla hand men annars ganska okomplicerad i ridningen. Hon är enkel att hantera och lätt att sko, klippa och duscha. Dessutom är hon riktigt snygg! 😉
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0