Utan utrustning


Titta vad jag och Winstone gjorde idag då?!
Joggade honom lite barbacka idag, sista dagen innan vintervilan, och avslutade med att plocka av tränset! Det var allra första gången jag provade detta med honom så han var lite fundersam, men så himla duktig! Jag får nog göra om det några gånger  efter vilan så att han att han kan förstå ordentligt  vad den nya leken går ut på! 
Det är väldigt kul att rida utan utrustning. En enorm frihetskänsla, tillit och man får ett kvitto på att kommunikationen med hästen fungerar som den ska. Sen är det ju grymt coolt att kunna kontrollera ett 600 kilos djur utan en massa hjälpmedel! Man blir ett tillsammans på ett helt annat plan! Älskar den känslan! 💙Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0