Macha

Hon har ett himla härligt psyke den här hästen. Jag har inte jobbat alls mycket med henne ännu. Vi har gjort lite enkla nh-övningar, tränat på longering och tagit några promenader tillsammans. Hon traskar snällt iväg från sina kompisar utan minsta problem och tycker att det är kul att promenera i skogen. 

Jag har redan börjat vänja henne vid att ha saker på sig och hon har nu haft benskydd, träns och schabrak med en longergjord runt magen. Inga större konstigheter där inte. Men det ska bli skönt att få hem henne till gården nästa vecka så att jag kan jobba henne lite mer ordentligt på bättre underlag. Men det känns inte som att inridningen kommer bli några bekymmer för den här lilla bönan och jag längtar redan efter att få sitta på hennes rygg! 😉

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0