Bästa Bruno!!

Vi har börjat med en ny lek den här veckan, jag och Bruno. Vi har plockat av tränset och tränat på att rida i bara halsring. Dessutom har vi kunnat plocka av även halsringen och ridit helt utan någonting! Han är grymt häftig den här lilla 4 åriga Dölehästen! Han är helt fokuserad och lyhörd för mina hjälper och följer mig så himla bra i svängar och övergångar! Så himla häftigt! 

 
Jag har ridit några hästar tidigare i bara halsring (bland annat Prima) men inte ridit någon helt utan någonting (förutom att skritta Prima helt utan utrustning), men Bruno fixade det som den lilla stjärna han är! Jag älskar den här hästen och det är verkligen en speciell känsla av frihet och tillit när man kan kommunicera och ha kontroll över ett så pass stort djur utan en massa utrustning! 
Efter alla år med hästar så blir jag fortfarande fascinerad av dem ganska ofta! 💚
De två över bilderna är med halsring och de understa är utan halsring!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0