Skoning

Jag är ingen hovslagare, men jag har tappskokompetens från när jag gick gymnasiet. När jag sedan efter gymnasiet jobbade i ett galoppstall fick jag faktiskt sko en del, inte bara tappskor utan hela skoningar. På senare år har jag dock inte skott speciellt mycket men lite utav det jag kunde sitter fortfarande kvar faktiskt. Igår skodde jag om Macha själv och blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet:

Macha hade otroligt dåliga hovar när hon kom till Sverige i våras. De var söndertrasade och fulla av sprickor. Nu har det dåliga nästan växt ut helt och hovarna är fina utan en enda spricka! Tänk vilken skillnad det kan bli med bra foder/bete och lite skor! 👌

Anonym
2017-10-18 @ 18:41:09

Du skor mina tappskor och de sitter som gjutet 👍🏻

Svar: Hoppas de fortsätter sitta kvar då 😉
jennkas.blogg.se

Nizze
2017-10-18 @ 20:19:03

Du glömde rosa naglack.😜

Svar: Nej usch! 😂
jennkas.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0