Dressyrträning

I onsdags var det dags för årets sista dressyrträning med Prima!
Förra träningen kändes ju lite sisådär, men den här träningen kändes riktigt bra och vi var verkligen på rätt spår igen!
Vi jobbade mycket med samling igenom hela passet och Prima blev riktigt trött, men så kul det var! Jag fattar fortfarande inte riktigt att vi faktiskt har kommit såhär långt! Hade någon sagt det för 4-5 år sedan hade jag skrattat ihjäl mig! Att den där galna, halvt oridbara hoppetossan skulle lära sig sånt som hon kan idag hade jag aldrig trott!
Tittar på filmerna från träningarna i år och tänker på hur rakriktad hon är nu och hur liksidig hon är. Förr gick hon mest som en ostbåge och sköt in bakdelen innanför spåret hela tiden, och det kändes som att jag aldrig skulle få ordning på det. 
Skit vilken resa vi har gjort under våra 5,5 år ihop och som hon har utvecklats under det här året, speciellt det sista halvåret! Det är galet och så himla kul!! 💜

Jennkas tävlingsblogg

På den här bloggen skriver jag av mig om tävlingarna med mina två dressyrhästar, halvbloden Winstone (12 år e. Highcruiser) och Prima Q (16 år e. Qwintus). Vi tränar och tävlar på Medelsvår B-nivå, men till vardags roar vi oss även med lite hoppning, trickträning, miljöträning och frihetsdressyr för att variera arbetet och ha roligt ihop!

RSS 2.0