9 hästar

Fyra på förmiddagen och fem på eftermiddagen. 
Jolanda fick på sig både sadel och träns idag och fick träna på att bli longerad över läskiga travbommar och den köttätande presenningen. 
Mercur fick även han springa över bommar och presenningen som inte alls var köttätande. 
Bomber och Hawaii fick fortsätta med tömkörningen. Start, stopp, följa spåret och sväng. Imorgon ska vi även prova i trav. 

De nya fjordkorsningarna blev longerade och fick även de prova att trava över bommarna. Perle fick springa utan sadel men Mini och Little Star fick båda ha sadel på sig. 
Geten fick jobba lite i töm med fokus på framåtbjudning och tempo och Bruno fick ett kort joggingpass barbacka i ridhuset. De är nöjda över att komma igång med arbete igen efter vilan!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0