Läkarbesök

Nu är jag på väg hem från läkaren som har tagit sig en titt på mitt knä. 
Det är ingen skada i leden men det är blodfyllt runt om på grund av smällen som blev på det.
Jag blev inte sjukskriven men blev beordrad att ta det lite lugnt. 
Eftersom jag är pigg i övrigt och inte har problem att stödja på det så ville de inte tömma det, utan ge det en chans att läka ut av dig självt. Blödningen kommer dra sig längre neråt och jag kommer förmodligen bli blå på hela smalbenet! 
Jag ska fortsätta linda knät och använda benet som vanligt men jag ska vara lite försiktig och inte anstränga det så det gör ont. Om det inte blivit bättre om en vecka ska jag komma tillbaka.

Helgen

I helgen har jag försökt ta det så lugnt som möjligt för att vila mitt knä, men det blir nog en tripp till sjukhuset i veckan för att kolla upp det ändå. Jag hade faktiskt tänkt hålla mig borta från hästryggen hela helgen men jag lyckades inte fullt ut med det... 😜
Igår jobbade jag mina hästar i töm. De fick ganska så likadana pass i en låg men rund form och med mycket tempoväxlingar, övergångar och galoppfattningar. Båda jobbade på superfint! 

Idag har älskade Molly varit här och ridit. Perfekt med lite ridhjälp just nu! 👍
Vädret idag var helt underbart med en värmande sol från en blå himmel och det var helt vindstilla. Övergav ridhuset och höll till på den härliga ridbanan istället. Äntligen! 
Molly fick allt kämpa lite för att rida i Winstones stora gångarter men han är så snäll och förlåtande så han joggade runt fint med henne och fick avsluta med en avskrittning utomhus med sällskap av Tess och Trixi. 
Prima och Molly kom där emot inte alls överens men eftersom hon ändå var sadlad och klar så kunde jag inte låta bli att rida lite på min älskade kossa. 😉 Iklädd mjukisbyxor, en för stor hjälm som åkte ner i ögonen och med ett vänsterben utan styrka så var inte kraven på min ridning speciellt höga idag, men Prima gick ändå förvånansvärt bra och det var så härligt att rida!
Love my horsies! ❤

Fotograferingar

I väntan på att jag får de nya bilderna vi fotade igår så lägger jag upp lite bilder från våra senaste fotograferingar. En del av dem ligger uppe på den gamla bloggen, så de trogna följarna har nog sett några av dem redan, men jag hoppas att ni uppskattar dem ändå! ;)
 
Alla bilder fotade av Tess Johasson.
http://trixiotess.blogg.se/

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0