Onsdag

Mina fötter värker. Jag är inte längre van vid att gå och stå såhär mycket. Under sommaren blir det ju så mycket stillasittande på kuskbocken istället.

Idag har vi haft två kunder som har kikat på de nya hästarna och två av dem har redan åkt till ny ägare.
Dessutom har jag hunnit med att jobba lite med de oinridna 3 åringarna, filmat en av de nya hästarna åt en kund, jobbat med Pogas fölis och låtit dem springa runt lite i ridhuset och så har jag ridit lite barbacka på Madeja som också har föl vid sidan. Fullt upp med andra ord! 👍

Prima

Hanna fotade mig och Prima ikväll när vi lekte ute i hagen och fick en superfin bild på oss i siluett!
Jag älskar min häftiga häst! ❤

Äntligen!

Äntligen lite ordning och reda igen och tillbaka med mina vanliga arbetssysslor i stallet! Gårdagen spenderades med att fixa ordning och reda i stallet och Putsa upp utrustningen.
Igår kom det även ett lass med 8 nya hästar från Lettland så idag har jag provridit alla! Ett gäng trevliga men gröna hästar där favoriten var en liten svart 3 åring!
Imorgon och på torsdag har vi redan kunder inbokade.
Idag har jag även hunnit med att rida skimmeln Margo och att socialisera mig lite mer med de oinridna 3 åringarna från Holland. En flitig dag med andra ord! 👍

Alla de nya hästarna

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0