Bästa!

Jag och Winstone har sällan några svackor och de svackor vi har är inte speciellt djupa. Han är alltid lika positiv och ambitiös. Fantastiska lilla häst! 

Nu jobbar vi med att få till alla detaljer ännu bättre. Framförallt alla övergångar ska bli perfekta! Det är bara att kämpa på!

Prima där emot, där är svackorna extremt djupa. Men när man har nått botten finns bara ett håll att ta sig och det är uppåt! 
För två veckor sedan kändes det ganska hopplöst när hon helt plötsligt varken kunde gå i form eller ens gå framåt. Under kvällens pass idag så dansade hon fram med en känsla som var så mycket bättre än det varit på bra länge! Hon var så positiv och energisk! Vi båda tyckte det var så roligt! Det är de där passen som gör att det är värt allt slit! Helt underbart! 💕 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina tre egna halvblod De Macha E (3år), Winstone (6 år) och Prima Q (10 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0