Hoppning

Idag stod det lite hoppning på schemat! Jag hoppade Britta och Bruno tillsammans med Therese som hoppade Denka och Poga. 

Vi utmanade vädret och hoppade ute på ridbanan i regnet eftersom det mesta av hindermaterialet var ute. Det var riktigt kul och regnet störde oss inte mer än att vi var lite blöta när vi var klara. 😜
 
Britta var riktigt rolig att hoppa och hon tyckte verkligen att det var skoj! Hon blev lite taggad och sög tag i hindren ordentligt! 
 
Bruno har bara hoppat tre gånger under ryttare och idag fick han för första gången hoppa kombination och oxer. Han var jätteduktig men blev faktiskt lite trött. 
 

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0