Uppe till soluppgången!

I morse var väckarklockan ställd på 03.20. Varför? Jo, för att jag och Hanna hade kommit på den briljanta idén att vi skulle fotografera i soluppgången. Rättare sagt så fotograferade Hanna och jag stod som modell. Solen gick upp klockan 5 och innan det skulle jag hinna fixa iordning smink, hår och vi skulle hitta en bra plats för fotograferingen. 


Det var faktiskt ganska kul, men vi behöver ju inte göra om det på ett bra tag. Vi var lite småtrötta faktiskt. Som tur var så började jag jobba sent och kunde gå och lägga mig igen i några timmar när vi var klara.

Nu ser jag fram emot att se de färdiga bilderna! 😊
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennkas Dressyr- & unghästblogg

På den här bloggen får ni följa mig i mitt arbete som unghästutbildare i ett försäljningsstall. Vi har unghästar i väldigt varierande storlek, ras och ålder. Allt från halvblod till kallblod, ponnys till storhästar. Ni får även läsa om mig och mina två egna halvblod Winstone (8 år) och Prima Q (12 år) och följa våran utveckling tillsammans. Vi inriktar oss främst mot dressyr, men håller även på med lite hoppning, trickträning, frihetsdressyr och tornerspel. Hoppas ni hänger med!

RSS 2.0